Lapset

Tarjoamme hiustenleikkaukset myös lapsille, sekä pojille että tytöille!

Carusellissa huolehdimme lapsesi hiusten leikkaamisesta. Kampaajamme ovat todella ammattitaitoisia sekä kokeneita leikkaamaan lasten hiuksia. Etsiessäsi parturia tai kampaajaa lapselle Helsingissä tai Vantaan seudulla, tule meille!

Ymmärrämme, että pikkuisia saattaa jännittää tai väsyttää, lapset voivat olla myös yli-innokkaita, hermostuneita, pelätä saksia… lista sen kuin jatkuu, mutta kampaajillemme nämä ovat tuttuja juttuja. Hihastamme löytyy mainioita harhautuskikkoja joka lähtöön, milloin ne vain ovat tarpeen hyväntuulisen hiustenleikkuun takaamiseksi.

Lasten kampaajan tai parturin hinta on meillä suhteessa laatuun, hinnastoon voit tutustua myös tarkemmin sivuillamme.

Lasten hiustenleikkaus on haastavaa ja usein parturi -tai kampaamokäynti on lapselle jännittävä hetki. Varaamalla ajan Carusell parturi-kampaamosta varmistat että lapselle jää käynnistä mieleisen kampauksen lisäksi hyvät mieli ja muistot, niin että seuraava käynti sujuu varmasti mukavissa merkeissä.

Parturi-kampaamomme sijaitsee Vantaan Prismakeskuksessa, joten on kätevää vaikkapa yhdistää lasten hiustenleikkaus kauppareissuun ja piipahtaa samalla Prismaan ostoksille. Varaa aika lasten hiustenleikkaukseen jo tänään!

Lapsen hiustenleikkaus hinnasto

Lapset
Hiusten leikkaus (alle 7 v.) 27€
Hiusten leikkaus (yli 7 v.) 34€
Otsahiusten leikkaus 9€

Tilaa uutiskirje, jota lukee jo yli 6000 asiakasta!

Saat kuukausittain tietoa parhaista tarjouksistamme, diileistä sekä päivityksistä.

Tilaa